Sta jij zo in de leukste winkel van Nederland?

Kom werken in een ANWB winkel.

Wil jij een vakantiebaan waar je kunt leren, in een gezellig team en voor een leuk geldbedrag? Kom dan werken bij een van onze ANWB winkels! 

Wist je dat we al bijna 5 miljoen leden hebben? Deze leden komen allemaal wel eens naar een ANWB Winkel en daar kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!  Wat je gaat doen? De ene keer help je bij het verkopen van een product, een andere keer help je door advies te geven.

Wij leiden jou op tot de expert die alles weet over onze producten en diensten. Voor je het in de gaten hebt weet je alles over ons Wegenwachtpakket, welke wandelschoenen passen bij jouw klant, en weet je reisadvies te geven voor specifieke scenario’s. Kom je er even niet uit? Dan heb je altijd nog ervaren collega’s die je graag verder helpen. Kom dus onbezorgd werken in een ANWB winkel en help Nederland verder met jouw hulp in de winkel. En hebben we al gezegd dat het ook prima verdient?

* In de maanden juni, juli en augustus van 2022 krijg je een toeslag van 5% bovenop je salaris.

Werken bij de ANWB betekent werken bij een unieke retailer!

Kom jij ons versterken?

Ontwikkel jezelf terwijl je werkt

Maak de wereld zo groot als je wilt.

Als je bent aangenomen word je ingewerkt in de winkel. Je leert stap voor stap steeds meer over de werkwijze van de ANWB en door middel van e-learnings ben jij straks helemaal op de hoogte van het assortiment in de winkel.
Een hecht team
Je komt te werken in een hecht team met wie je ervoor zorgt dat de winkel er altijd netjes uitziet. Je spreekt samen met elkaar af wie welke rol krijgt. Dit betekent bijvoorbeeld dat je de winkel aanvult met nieuwe producten uit het magazijn of achter de kassa staat. In elk geval pak je het samen met je collega's op. 
Ben jij flexibel?
    De ANWB winkel is de hele week open. Het is daarom belangrijk dat je het niet erg vindt om ook in de weekenden te werken. Voordeel? Je krijgt hier een mooie toeslag voor! Op zondag de hele dag krijg je maar liefst een toeslag van 50%.