Ontdek ANWB

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde. 

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB. 

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Traineeship Digital Marketing

De perfecte start van jouw carriere!

Een kijkje in de keuken

Nederland zorgeloos en met plezier op weg helpen in een duurzame samenleving, daar staan we voor. Als Digital Marketing trainee maak je met jouw frisse blik blijvende impact op onze organisatie, en ontwikkel je je tot expert binnen het Digital Marketing domein!

Het ANWB digital marketing traineeship biedt een unieke kans om jezelf te ontwikkelen in een omgeving met een enorm bereik en impact. Jaarlijks bedienen we meer dan 142 miljoen sessies op anwb.nl en meer dan 35 miljoen sessies via onze apps. Met duizenden contactmomenten per dag via diverse digitale kanalen, zijn we constant bezig om voor bijna 5 miljoen leden de ultieme online ervaring te creëren. Dit doen we door bijvoorbeeld met dashboards data te genereren en die te vertalen naar marketingmiddelen om de service voor onze leden te verbeteren. 

Ons Digital Marketing traineeship geeft jou de mogelijkheid om twee jaar lang een kijkje in de keuken te nemen van ons Digital Marketing domein. Na 2 jaar start je in een rol die bij je past. 

Solliciteer direct!

Ontmoet onze Digital Marketing trainee's

“Ik heb veel ruimte om te groeien als marketeer en leer veel van de specialisten met wie ik samenwerk.” 

"Wat mijn baan bij de ANWB zo leuk maakt? De unieke verhalen van mijn collega's".

“Met data science helpen we Nederland veiliger en duurzamer te maken”

Solliciteer direct

Junior Software Engineer Data Hub

Vind jij het leuk om met de laatste AWS features aan de slag te gaan om aan een uitdagend data platform te werken? Werk je graag met data, Python, AWS...