Vacatures en carrièrekansen bij de ANWB

Vacatures en carrièrekansen bij de ANWB

Van automonteur tot marketeer, van IT professional tot hulpverlener en verder.

Jij wilt dat jouw werk bijdraagt aan de maatschappij. Je wilt ertoe doen. Je barst van ambitie. Laten wij dat nu ook hebben. De ANWB wil Nederland nog veiliger en duurzamer maken. Wij zien een toekomst met kansen. Bouw jij mee aan de ledenorganisatie van de toekomst?

Nieuwsflits

Mis het niet.

ANWB wordt aanbevolen als werkgever

Sinds vorig jaar wordt naast het Great Place to Work-onderzoek de employee Net Promotor Score (eNPS) gemeten. In een digitale enquête krijgen 750 medewerkers de vraag of ze de ANWB als werkgever zouden aanbevelen aan vrienden, familie of kennissen. 

Zowel de resultaten van de eerste meting als van afgelopen meeting zijn zeer positief. De eNPS toont aan dat medewerkers betrokken en enthousiast zijn. Het merendeel van de ondervraagden beveelt de ANWB als werkgever aan. Wil jij ook werken bij de ANWB?
Bekijk onze vacatures
Solliciteren op afstand


Door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus verloopt de sollicitatieprocedure bij de ANWB momenteel niet zoals gebruikelijk. Normaliter nodigen wij kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek op onze locaties, zodat zij gelijk een indruk kunnen krijgen van hun wellicht, toekomstige werkplek. In de aankomende weken is dit helaas niet altijd mogelijk en worden veel sollicitatiegesprekken op afstand gevoerd. Dat kan telefonisch, maar ook bijvoorbeeld via Skype of FaceTime.

Naar verwachting zal voor een aantal vacatures de sollicitatieprocedure vertraging oplopen. Ook kan besloten worden om bepaalde vacatures tijdelijk on hold te zetten. Kandidaten die gesolliciteerd hebben, worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een WhatsApp of neem contact op met de betreffende recruiter.

WhatsApp ons

Werken bij ANWB - Je bent van betekenis

Werken bij de ANWB betekent werken bij een unieke organisatie. Een organisatie die al 135 jaar midden in onze samenleving staat. Dan moet je wel kunnen innoveren als geen ander. Dat doen we met zo'n 4.000 collega’s. Of je nu werkt bij de Alarmcentrale, vakanties realiseert, zorgt voor marketing van vrijetijdsproducten of een route-app ontwikkelt. Je bouwt mee aan onze toekomst. Je bent van betekenis. En samen geven we betekenis aan de ANWB.