Indrukwekkend

Helpen+ zit in ons DNA.

Op de Alarmcentrale merk je goed dat hulpvaardigheid in ons bloed zit. Wij helpen gestrande reizigers die het strand nog niet eens hebben gezien. Mensen met pech, maar ook mensen die een ongeval hebben meegemaakt. Het is indrukwekkend hoeveel mensen we bijstaan in soms bijzondere situaties.

Meld je aan voor het meest betekenisvolle vakantiewerk van Nederland

Elke zomer komen er bij de ANWB in Den Haag en Assen vele vakantiemedewerkers de Alarmcentrale versterken. Wat zij leren in een korte periode is ook indrukwekkend. Omgaan met bijzondere situaties zoals deze, werken met onregelmatige tijden, ze leren hun talen beter spreken en ze helpen vooral mensen met pech of in nood. Dat moet in je zitten. Daarvoor moet je sterk in je schoenen staan. Ben jij zo iemand? Als het werk na de zomer erop zit dan heb je een betekenisvolle ervaring opgedaan die jou absoluut weer verder gaat helpen in de toekomst. Oh ja, en je hebt ook weer goed bijverdiend voor je toekomstplannen.

Ben jij ook geïnteresseerd?

Deze zomer ga ik... Werken!

Word vakantiemedewerker bij de Alarmcentrale.

Vakantiewerk bij de Alarmcentrale is indrukwekkend. Of je nu in Assen zit, Den Haag, Lyon of München, je gaat betekenisvol werk doen in een omgeving waar een goede werksfeer super belangrijk is. Wij zijn geen call center. Wij zijn hulpverleners. Ja, we worden gebeld en we bellen zelf ook, maar zeg nou eens eerlijk, je bent toch speciaal als jij thuisblijft om te werken voor mensen die wel allemaal op vakantie gaan.

Betekenisvol
Leden die op de weg of op reis in moeilijkheden zijn geraakt, rekenen op jou om problemen op te lossen en praktische zaken te regelen. 
Zelfstandig
Je krijgt veel vrijheid om zelf je werk te organiseren. 
Dynamisch
We proberen net even verder te gaan dan wat klanten van de Alarmcentrale verwachten. 
Personenhulpverlener Marc

Marc Putman werkt al heel lang bij de Alarmcentrale. Dan kan hij je er ook wel wat over vertellen. Klik op de onderstaande knop en lees over de ervaringen van Marc. 

Lees hier het verhaal van Marc