Informatie voor werving & selectiebureaus

ANWB heeft een eigen recruitmentafdeling die verantwoordelijk is voor de werving & selectie van alle vacatures. Indien onze recruiters bij hun zoektocht naar talent wensen samen te werken met een externe partij, maken zij hiervoor gebruik van bekende partners in onze database. In de praktijk komt het echter bijna niet voor en vullen wij onze vacatures zelf in zonder tussenkomst van externe partijen. De ANWB staat daarom niet open voor ongevraagde acquisitie.

Aanmelden voor de database

Externe partijen bieden wij de mogelijkheid om zich aan te melden voor onze database met de onderstaande knop. Hierbij is het van belang om te vermelden in welke doelgroep uw organisatie gespecialiseerd is. De externe partij dient daarnaast akkoord te gaan met de ANWB inkoopvoorwaarden over werving & selectie. Bij de ontvangstbevestiging worden deze voorwaarden meegestuurd.

Indien een concrete opdracht of verzoek vanuit de ANWB zich aandient, neemt de verantwoordelijke recruiter zelf contact op met passende partij(en). Daarbij worden het te zoeken profiel en onze inkoopvoorwaarden verder toegelicht.

Aanmelden en contact opnemen via werken@anwb.nl

Voor interim- en uitzendkrachten

Voor inzet van interim- en uitzendkrachten werkt de ANWB samen met vaste mantelpartijen. Er zijn geen mogelijkheden om je aan te melden als leverancier voor de inzet van interim- en uitzendkrachten.