ANWB Reizen

Omdat vakantie meer dan ontspanning is.

De wereld staat niet stil en bij ANWB Reizen begrijpen wij dat. In een steeds drukkere maatschappij hebben onze klanten steeds meer behoefte aan een zorgeloze en bovenal duurzame vakantie. Reizen dragen bij aan ontspanning en ontwikkeling: ervaringen en belevingen die de dagelijkse sleur doorbreken. Daar zit de kracht van ANWB Reizen. Met verschillende reisdochters bieden wij een totaalpakket aan van verzorgde reizen en passende adviezen. Zo kunnen onze klanten en leden altijd zorgeloos en met plezier op reis. Daar vertrouwen zij op. Zo ben jij bij ANWB Reizen echt van betekenis!

Reizen bij de ANWB

Werken bij ANWB Reizen betekent werken aan een organisatie die de ambitie en de mensen heeft om marktleider te blijven en volop in te zetten op een duurzaam reisaanbod.

Wij werken continu aan een eigentijds en vertrouwd merk. Dit doen wij samen met allemaal gedreven professionals waarbij reizen in het DNA zit. ANWB Reizen staat continu in verbinding met de reiswereld en blijft op ontdekking gaan. Daarom innoveren wij alsmaar om in te spelen op de snel veranderende reismarkt. Daarbij is verandering de enige constante.

Kom dus werken aan de fun-kant van de ANWB. Zo werk jij iedere dag met veel plezier aan ons reisaanbod en verbreed je jouw eigen horizon.

Waarom ANWB Reizen?

Duurzaam
ANWB maakt het mogelijk dat haar leden op een duurzame en innovatieve manier onderweg kunnen zijn.
Marktleider
ANWB Reizen heeft de ambitie en de mensen om marktleider te blijven. 
Uitgebreid aanbod
Met acht verschillende reisorganisaties bieden we een uitgebreid aanbod van reizen en vakanties aan.

Kijkje achter de schermen

Collega's nemen je mee.

Zo leuk is ANWB Reizen - Bo Jane vertelt
"Begin 2019 startte ik met mijn baan als marketing medewerker bij ANWB Reizen. In Rotterdam heb ik de opleiding International Hotel & Hospitality Management gevolgd. Hier kwam ik erachter dat ik het geweldig vind om het vak marketing te combineren met mijn passie voor reizen. Eenmaal ervaring opgedaan bij andere bedrijven, solliciteerde ik bij ANWB Reizen. Kortweg, omdat de ANWB een verschil kan maken. Door de verschillende bedrijfstakken zoals Wegenwacht, Verzekeren en Reizen te combineren, kunnen wij onze leden heel erg goed bedienen. Iets wat mij erg aanspreekt, gezien mijn achtergrond. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik vooral bezig met e-mail, social media, printuitingen en marketing gerelateerde projecten. In mijn vlogs laat ik je graag alles zien!"
Financieel directeur bij ANWB Reizen - Jean Paul Jansen

"Wat ik fantastisch vind om te zien, is dat ons merk heel veel vertrouwen geeft. Zodra er ‘ANWB’ op een product of dienst staat vertrouwen mensen het. Dat is een heel krachtige merkwaarde in een wereld die met de dag volatieler wordt. Overigens maak ik ook zelf graag - met gezin - gebruik van onze eigen diensten: we maken deze zomer een camperreis door Zuid-West-Amerika. Geboekt bij ANWB Reizen."

Lees meer over Jean Paul en zijn werk hier.