Ontdek ons best bewaarde geheim

Wij zijn een tech en data organisatie.

Om in de toekomst te komen zijn we vandaag al bezig. Bezig met innovatie. Om steeds meer mogelijk te maken. Met IT als cruciale drijvende kracht. We zijn een tech en data organisatie, maar dat weet niet iedereen. Er werken momenteel ruim 400 IT professionals aan vele applicaties voor onze bijna 5 miljoen leden. Om onze ambities te verwezenlijken richting 2030 groeit onze IT crew. Alleen al dit jaar hebben we 50 extra IT'ers nodig. Van front-end developers tot back-end developers, data engineers en nog vele andere IT professionals. Word onderdeel van het best bewaarde geheim van de ANWB. Word onderdeel van Tech, Data en Innovatie.

Twijfel je nog over werken bij de ANWB of heb je brandende vragen die je graag wilt bespreken met een vakgenoot? Kom vrijblijvend (digitaal) koffie drinken en bespreek alle mogelijkheden binnen jouw vak- of interessegebied bij de ANWB.

Tech en Data

Technologie en data helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren en continu te kunnen blijven innoveren. Zo zijn onze back-end developers bezig met een migratie naar de cloud, maken onze data specialisten de wegen veiliger dankzij voorspelmodellen en zorgen onze front-end developers voor een optimale gebruikerservaring. Wanneer je bij de ANWB binnen Tech, Data en Innovatie werkt, ben je van betekenis voor onze leden, je collega’s en de samenleving.


What’s in IT for me?

Wij willen óók van betekenis zijn voor jou. Wij geven jou de ruimte en vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen en deze samen met je collega’s uit te voeren in de praktijk. Ben je goed? Dan maken wij je nog beter.
Ruim 400 IT-collega's
Ruim 400 IT-collega's Als IT'er bij de ANWB sta je nooit alleen, met ruim 400 collega's om je heen en dit worden er steeds meer. 
App Center
App Center De ontwikkeling van de apps van de ANWB zijn in eigen beheer bij het App Center.
Innovation friday
Innovation friday Je krijgt vrije tijd om aan leuke projecten te werken, je kunt met nieuwe technieken spelen en innovatieve dingen doen.