Werken bij ANWB reizen

Een werkgever met ambitie en oog voor de mens

ANWB Reizen is onlangs verkozen tot beste reisorganisatie om bij te werken. Nu we er weer massaal op uit trekken, draait het bedrijf weer op volle toeren. Een mooie opsteker dus dat ANWB reizen is uitgeroepen tot beste werkgever in de reisbranche.
Volledig georganiseerde vakanties, kampeerreizen, uitjes in eigen land. ANWB Reizen biedt een volledig, duurzaam aanbod voor de reiziger en actuele, gedetailleerde informatie voor mensen die leuke dingen buiten de deur willen doen. 

Eindresultaat telt

“Wij geloven dat het uiteindelijk om het resultaat gaat”, zegt Marjon Kaper, binnen de ANWB-directie verantwoordelijk voor ANWB Reizen. “Iedereen heeft allerlei verantwoordelijkheden, waarvan werk lang niet de belangrijkste is. Vertrouwen dat iemand zijn werk goed doet, is voor mij de basis. En waar, wanneer en hoe je dat doet, is jouw zaak. Dit was overigens ook vóór corona al onze visie.

Persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk worden enorm belangrijk gevonden. “Er zijn veel mogelijkheden bij ANWB Reizen, en als je die weet te benutten, kun je ver komen”, zegt Alex Noordegraaf, Product Owner bij ANWB Eropuit en drie jaar geleden als stagiair binnengekomen. “Gedurende het jaar heb je gesprekken met je leidinggevende, en dan geef je aan waarin je wilt doorgroeien. Zo heb je als organisatie ook gauw door wat mensen willen. Dat is best uniek.”

Diversiteit en inclusie
Er is altijd plaats voor stagiairs en afstudeerders; doorgroeien naar een baan is een logische stap. Daarnaast zet de ANWB sterk in op diversiteit en inclusie. “We zijn er voor alle Nederlanders, ook voor mensen met een andere culturele achtergrond of een beperking. Diversiteit onder collega’s is heel belangrijk als je alle klanten en leden ook goed wilt bedienen.”